Eläkeläinen

Eläkeläinen-lehti tavoittaa kohderyhmän lukijat 6 kertaa vuodessa

Eläkeläiset ry on Suomen vanhin valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, jonka julkaisema Eläkeläinen-lehti postitetaan jäsenille 6 kertaa vuodessa. Lisäksi Eläkeläinen-lehti leviää eläkeläistoiminnan keskeisille sidosryhmille ja lukuisille palvelujen tuottajille.

Eläkeläinen-lehti tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen lukupaketin jokaiselle eläkeläiselle, eläkeikää lähestyvälle ja muille eläkeläisten ja ikäihmisten elämän ehdoista kiinnostuneille.

Useat eri toimialat hyödyntävät Eläkeläinen -lehteä

Ilmoittajina Eläkeläinen-lehdessä ovat mm. matkatoimistot, asumista ja liikkumista helpottavien apuvälineiden maahantuojat sekä myyjät, kirja- ja lehtikustantajat, ikäihmisille suunnattujen tuotteiden ja palvelujen tarjoajat, järjestöt ja yhdistykset, vakuutusyhtiöt, hotellit, teatterit ja muut tapahtumien järjestäjät.

Miksi Eläkeläinen -lehti?

Eläkeläinen-lehden lukijat ovat tarkkaan profiloitu kohderyhmä, joka odottaa jokaisen lehden tuloa. Oma jäsenlehti luetaan kannesta kanteen, joten yksikään ilmoitus ei jää huomaamatta.

Helppo toteuttaa

Luotettavan näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Eläkeläinen-lehdestä varauslomakkeella, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla ja valitsemalla vain koko sekä ajankohta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saat myös aineiston valmistuksen painovalmiiseen muotoon.

Tule juhlimaan kanssamme! Eläkeläiset ry 60 vuotta – Kulttuuritalolla 4.12. 2019Koko päivän juhlatapahtuma…

Julkaissut Eläkeläiset ry Keskiviikkona 30. lokakuuta 2019

Eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö

Eläkeläiset ry on puolueisiin sitoutumaton, Suomen vanhin, vuonna 1959 perustettu valtakunnallinen eläkeläisjärjestö. Se toimii eläkeläisten edunvalvojana, sosiaalisena yhteenliittymänä ja erilaisen kansalaistoiminnan foorumina. Sillä on eri puolilla maata 14 aluejärjestöä, 220 paikallisyhdistystä ja noin 26 000 henkilöjäsentä. Järjestön toimisto sijaitsee Helsingissä.

Eläkeläiset ry tukee ja luo edellytyksiä vapaaehtoiselle eläkeläistoiminnalle, tuottaa erilaisia koulutus- ja kulttuuritapahtumia ja julkaisee Eläkeläinen-lehteä. Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus (STEA)  tukee järjestön toimintaa Veikkauksen tuotoilla

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider