Eläkeläinen

Eläkeläinen-lehti tavoittaa kohderyhmän 6 kertaa vuodessa

Eläkeläiset ry on Suomen vanhin valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, jonka julkaisema Eläkeläinen-lehti postitetaan jokaiselle jäsenelle, eläkeläistoiminnan keskeisille sidosryhmille, lukuisille palvelujen tuottajille sekä tilaajille 6 kertaa vuodessa.

Eläkeläinen-lehti tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen lukupaketin jokaiselle eläkeläiselle, eläkeikää lähestyvälle ja muille eläkeläisten ja ikäihmisten elämän ehdoista kiinnostuneille.

Mainos Eläkeläinen-lehdessä tavoittaa tarkkaan profiloidun kohderyhmän

Eläkeläinen-lehden lukijat ovat tarkkaan profiloitu kohderyhmä, joka odottaa jokaisen jäsenlehtensä saapumista. Oma informatiivinen jäsenlehti luetaan kannesta kanteen, joten yksikään mainoskaan ei jää taatusti huomaamatta.

Useat eri toimialat hyödyntävät Eläkeläinen -lehteä

Ilmoittajina Eläkeläinen-lehdessä ovat mm. kotimaan matkailukohteet, matkatoimistot, asumista ja liikkumista helpottavien apuvälineiden myyjät sekä maahantuojat, kirja- ja lehtikustantajat, ikäihmisille suunnattujen tuotteiden ja palvelujen tarjoajat, järjestöt ja yhdistykset, vakuutusyhtiöt, teatterit ja muut tapahtumien sekä koulutuksien järjestäjät.

Tavoita ikäihmiset ja eläkeläistoiminnan keskeiset sidosryhmä helposti ja nopeasti

Luotettavan näkyvyyden saaminen ja ikäihmisten tavoittaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Eläkeläinen-lehdestä varauslomakkeella tai lähettämällä sähköpostia valitsemalla vain koko ja ajankohta. Saat ilmoitustilan varauksen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saat apua myös mainoksen suunnitteluun ja valmistukseen aina painovalmiiseen muotoon asti.

Eläkeläinen-lehti 1/2021

Näköislehti

Eläkeläisten etujen puolustaja ja yhdessäolojärjestö

Eläkeläiset ry on puolueisiin sitoutumaton, Suomen vanhin, vuonna 1959 perustettu valtakunnallinen eläkeläisjärjestö. Se toimii eläkeläisten edunvalvojana, sosiaalisena yhteenliittymänä ja erilaisen kansalaistoiminnan foorumina. Sillä on eri puolilla maata 14 aluejärjestöä, 220 paikallisyhdistystä ja 20 000 henkilöjäsentä. Järjestön toimisto sijaitsee Helsingissä.

Eläkeläiset ry tukee ja luo edellytyksiä vapaaehtoiselle eläkeläistoiminnalle, tuottaa erilaisia koulutus- ja kulttuuritapahtumia ja julkaisee Eläkeläinen-lehteä. Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus (STEA)  tukee järjestön toimintaa Veikkauksen tuotoilla

Haluaisitko ryhtyä ystävälahjoittajaksi?

Haluatko tukea Eläkeläiset ry:n työtä ikäystävällisen yhteiskunnan ja hyvän ikääntymisen puolesta? Tule mukaan  lahjoittajaksi rakentamaan yksinäisyydestä vapaita yhteisöjä – lue lisää ja ryhdy Eläkeläiset ry:n ystäväksi.

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider