Neuvola ja kouluterveys -lehden lukijat ovat lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisia, jotka työskentelevät mm. neuvoloissa, synnytyssairaaloissa, kouluterveydenhuollossa.

Lapsiperheet luottavat lukijan ammattitaitoon ja mielipiteisiin, sillä heillä on ammattinsa puolesta aina uusimmat tutkimus- ja muut lasten ja nuorten terveyteen vaikuttavat tiedot. Neuvola ja kouluterveys on ainoa lehti, jolla tavoittaa kerralla koko kohderyhmän. Neuvola ja kouluterveys -lehden laajasta asiantuntijajäsenien avustuksella saa lukija aina ajankohtaista tietoa ja artikkeleita.

Useat eri toimialat hyödyntävät Neuvola ja kouluterveys-lehteä

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä ilmoittavat yritykset ja yhteisöt, joilla on kerrottavaa tuotteesta tai palvelusta, josta hyötyvät lapsiperheiden parissa päivittäin työskentelevät. Ilmoittajina ovat mm. lapsiin liittyvät yhdistykset, lastenruoka ja -tuote valmistajat sekä maahantuojat, lääkealan yritykset sekä alan tapahtumajärjestäjät.

Miksi Neuvola ja kouluterveys -lehti?

Ilmoituksella painetussa lehdessä saa lukijan pitkäkestoisen huomion, sillä oman alan ammattilehti luetaan tarkkaan joka kerta, koska se sisältää työhön liittyvää tärkeätä ja ajankohtaista asiaa.

Mainostajana voit myös tarvittaessa sijoittaa paljon tietoa ilmoitukseen, koska painettu lehti pysäyttää lukijan ja katse viipyy sivulla pitkään. Muistijälkikin jää tällöin viestisi sisällöstä pitkäksi.

Helppo toteuttaa

Luotettavan näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Neuvola ja kouluterveys -lehdestä valitsemalla vain koko ja ajankohta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saat myös aineiston valmistuksen painovalmiiseen muotoon.

Lehden toimituspäällikkö, Filosofian tohtori Seija Sihvola on edistänyt lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia monella tavalla toimittajana, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ohjelmapäällikkönä, tutkijana sekä kirjoittamalla yleistajuisia teoksia ja oppikirjoja. Hän on ollut taustavaikuttajana kansanterveystyötä linjattaessa erityisesti 1990-luvulla ja terveystiedon opetusta kehitettäessä 2000-luvulla.

Toimituspäällikkö Seija Sihvolan ajatuksia blogissa.

Lisää meitä

Neuvola ja kouluterveys -lehden taustoja

Lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten lehdellä on mittava historia. Sen perusti Mannerheimin Lastensuojeluliitto vuonna 1962 nimellä Koulu ja terveys.

Vuonna 1968 lehdestä tuli Neuvolatyö ja vuonna 1993 pelkästään Neuvola. Vuonna 2001 lehti siirtyi Lapsi 2000 ry:lle ja nimeksi tuli Neuvola ja kouluterveys.

Neuvolalehteä hyvällä sykkeellä

Näköislehti on luettavissa aina seuraavan numeron ilmestyttyä.

Neuvola ja kouluterveys -lehti on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Tuliko mieleen kysymyksiä? Jätä viestiä tai soita 040 9030141

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

Puhelin

040 9030141

Sähköposti

johanna(at)johannapelto.fi

LinkedIn

linkedin.com/in/johannapelto

Y-tunnus

1503202-1

 

Varaa ilmoitustila
close slider