Neuvola ja kouluterveys

Neuvola ja kouluterveys -lehti tavoittaa lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaiset

Neuvola ja kouluterveys -lehden lukijat ovat lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisia, jotka työskentelevät mm. neuvoloissa, synnytyssairaaloissa, kouluterveydenhuollossa.

Lapsiperheet luottavat lukijan ammattitaitoon ja mielipiteisiin, sillä heillä on ammattinsa puolesta aina uusimmat tutkimus- ja muut lasten ja nuorten terveyteen vaikuttavat tiedot. Neuvola ja kouluterveys on ainoa lehti, jolla tavoittaa kerralla koko kohderyhmän. Neuvola ja kouluterveys -lehden laajasta asiantuntijajäsenien avustuksella saa lukija aina ajankohtaista tietoa ja artikkeleita.

Useat eri toimialat hyödyntävät Neuvola ja kouluterveys-lehteä

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä ilmoittavat yritykset ja yhteisöt, joilla on kerrottavaa tuotteesta tai palvelusta, josta hyötyvät lapsiperheiden parissa päivittäin työskentelevät. Ilmoittajina ovat mm. lapsiin liittyvät yhdistykset, lastenruoka ja -tuote valmistajat sekä maahantuojat, lääkealan yritykset sekä alan tapahtumajärjestäjät.

Miksi Neuvola ja kouluterveys -lehti?

Ilmoituksella painetussa lehdessä saa lukijan pitkäkestoisen huomion, sillä oman alan ammattilehti luetaan tarkkaan joka kerta, koska se sisältää työhön liittyvää tärkeätä ja ajankohtaista asiaa.

Mainostajana voit myös tarvittaessa sijoittaa paljon tietoa ilmoitukseen, koska painettu lehti pysäyttää lukijan ja katse viipyy sivulla pitkään. Muistijälkikin jää tällöin viestisi sisällöstä pitkäksi.

Helppo toteuttaa

Luotettavan näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Neuvola ja kouluterveys -lehdestä valitsemalla vain koko ja ajankohta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saat myös aineiston valmistuksen painovalmiiseen muotoon.

Varaa ilmoitustila Neuvola ja kouluterveys -lehdestä

Neuvola ja kouluterveys -lehden taustoja

Lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten lehdellä on mittava historia. Sen perusti Mannerheimin Lastensuojeluliitto vuonna 1962 nimellä Koulu ja terveys.

Vuonna 1968 lehdestä tuli Neuvolatyö ja vuonna 1993 pelkästään Neuvola. Vuonna 2001 lehti siirtyi Lapsi 2000 ry:lle ja nimeksi tuli Neuvola ja kouluterveys.

Blogi

Lehden toimituspäällikkö, Filosofian tohtori Seija Sihvola on edistänyt lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia monella tavalla toimittajana, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ohjelmapäällikkönä, tutkijana sekä kirjoittamalla yleistajuisia teoksia ja oppikirjoja. Hän on ollut taustavaikuttajana kansanterveystyötä linjattaessa erityisesti 1990-luvulla ja terveystiedon opetusta kehitettäessä 2000-luvulla.

Toimituspäällikkö Seija Sihvolan ajatuksia blogissa.

Neuvola ja kouluterveys -lehden kotisivuilta lisää tietoa lehdestä sekä Lapsi200 ry:n asiantuntijajäsenien ja muiden yhteistyökumppaneiden mielenkiintoisia artikkeleita.

Neuvola ja kouluterveys -lehden näköisversio on luettavissa verkossa.

Neuvola ja kouluterveys -lehti on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider