Puutarha&kauppa

Puutarha&kauppa on koko puutarha-alan johtava uutis- ja ammattilehti

Puutarha&kauppa-lehti kertoo alan ammattilaisista ja kehitysnäkymistä ammattimaisella otteella. P&k on 20 numerollaan useimmin ilmestyvä puutarha-alan lehti Suomessa.

Useat eri toimialat hyödyntävät Puutarha&kauppa-lehteä

Ilmoittajina Puutarha&kauppa-lehdessä ovat mm. taimien ja siemenien toimittajat, maanparannukseen liittyvien tuotteiden ja palvelujen tarjoajat. Valaistus- ja lämmitysratkaisujen maahantuojat ja myyjät, työkoneiden ja välineiden myyjät, yritystoimintaan liittyvien tuotteiden ja palveluiden toimittajat.

Miksi Puutarha&kauppa-lehti markkinointikanavaksi?

Puutarha&kauppa-lehteä käyttävät jäsenlehtenään myös Hedelmän- ja marjanviljelijäin liitto ry sekä Suomen Kukkakauppiasliitto ry, joten lehdellä tavoittaa laajan puutarha-alan kohderyhmän. Lehden lukijat työskentelevät avomaan vihannes-, marjan- ja hedelmänviljelyssä, taimitarhaviljelyssä, kukkaviljelyssä, kasvihuonevihannesviljelyssä, kukkakaupassa, puutarhakaupassa, julkisessa ja yksityisessä vihertuotannossa, alan tukkukaupassa, opetuksessa, tutkimuksessa, koulutuksessa ja neuvonnassa.

Puutarha&kauppa -lehti nro 14/2020

e-Lepaa 2020 kokosi aktiiviset yritykset kertomaan tarjonnastaan puutarha-alan ammattilaisille eri kanavissa. Lue kuulumiset kootusti Puutarha&kauppa-lehdestä.

Puutarha&kauppa-lehden voit tilata myös itsellesi kun haluat pysyä ajantasalla puutarha-alasta Suomessa ja maailmalla

• kestotilauksena
• vuositilauksena
• opiskelijahinnalla
• Kauppapuutarhaliiton jäsenhinnalla

Tilaa lehti!

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider