Rannikon Puolustaja -lehti on meri- ja rannikkopuolustuksen merkittävin ja pitkäaikaisin ammatti- ja jäsenlehti.

Rannikon Puolustaja -lehti on keskeinen julkaisu- ja tiedotuskanava useimmille meri- ja rannikkopuolustuksen ympäristössä toimiville yhdistyksille ja killoille. Merivoimat käyttää lehteä keskeisistä asioista tiedottamiseen.

Lehden kustantaja on Rannikkoupseeriyhdistys RUY ry ja lukijat ovat mm. rannikko- ja meriupseeriyhdistyksen sekä -kiltojen jäseniä. Lehti jaetaan myös sotilaskoteihin varusmiesten ja kantahenkilökunnan luettavaksi sekä kohdennetusti Puolustusvoimien ja talouselämän päättäjille.

Useat eri toimialat hyödyntävät Rannikon Puolustaja -lehteä

Ilmoittajina Rannikon Puolustaja -lehdessä ovat mm. Puolustusvoimien hankintasopimuskumppanit, laivateollisuuden toimijat, satamat, autoliikkeet, sähköalan tukkukaupat, retkeily- ja ulkoiluvarusteiden myyjät ja maahantuojat, valtion virastot ja laitokset.

Miksi Rannikon Puolustaja -lehti?

Ilmoituksella Rannikon Puolustaja-lehdessä yrityksenne saa lukijan huomion varmasti, sillä osoittaahan ilmoittaja myös omalla näkyvyydellään arvostuksensa rannikkomme puolustajien tärkeätä työtä kohtaan. Ilmoittaja saa pitkäkestoisen huomion, sillä oma jäsenlehti on tärkeä ja sen lukemiseen käytetään aikaa, sisältöön huolellisesti syventyen.

Helppo toteuttaa

Luotettavan näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Rannikon Puolustaja -lehdestä varauslomakkeella, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla ja valitsemalla vain koko sekä ajankohta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saat myös aineiston valmistuksen painovalmiiseen muotoon.

Rannikon Puolustaja -lehti nro 3/2019 on ilmestynyt

Lehden teemana on tällä kertaa rannikkojoukkojen taistelu. Lehteen on koottu kattavasti artikkeleita rannikkopuolustuksen nykytilasta ja tulevaisuudesta eri näkökulmista. Rannikkoprikaatin uusi komentaja, kommodori Janne Huusko on koonnut eri kirjoittajilta yhtenäisen kuvauksen rannikkojoukkojen taistelusta. Lehdestä löytyy myös ruutiukon pakina rannikkopuolustuksen nykytilasta sekä jonkin verran rannikkopuolustuksen historiaa.

Rannikkoupseeriyhdistys RUY ry

Rannikkoupseeriyhdistys RUY ry. on perustettu itsenäisyyspäivän kynnyksellä 5. joulukuuta vuonna 1933 ja on näin yksi maamme vanhimmista aselajiyhdistyksistä. Yhdistys toimi aktiivisesti jo sotien aikana.

Rannikkoupseeriyhdistyksen julkaisutoiminnan keskeisin tuote on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Rannikon puolustaja -lehti, joka toimii koko meripuolustuksen kentän ja Merivoimien yhteisenä tiedotuskanavana. Lehti on ilmestynyt säännöllisesti jo vuodesta 1957. RP-lehden ovat tilanneet lähes kaikki meripuolustuksen ympäristössä toimivat yhdistykset jäsenistöllee, joten jäsenkunnan lisäksi myös useita muita meri- ja rannikkopuolustusta lähellä olevia yhdistyksiä kuuluu lehden tilaajakuntaan.

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Tuliko mieleen kysymyksiä? Jätä viestiä tai soita 040 9030141

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

Puhelin

040 9030141

Sähköposti

johanna(at)johannapelto.fi

LinkedIn

linkedin.com/in/johannapelto

Y-tunnus

1503202-1

 

Varaa ilmoitustila
close slider