Rannikon Puolustaja

Rannikon Puolustaja -lehti on meri- ja rannikkopuolustuksen merkittävin ja pitkäaikaisin ammatti- ja jäsenlehti. 

Rannikon Puolustaja -lehti on keskeinen julkaisu- ja tiedotuskanava useimmille meri- ja rannikkopuolustuksen ympäristössä toimiville yhdistyksille ja killoille. Merivoimat käyttää lehteä keskeisistä asioista tiedottamiseen.

Rannikon Puolustaja -lehden lukijat ovat rannikko- ja meriupseeriyhdistyksen sekä -kiltojen jäseniä, sotilaskodeissa käyvät varusmiehet ja kantahenkilökunta sekä kohdennetusti Puolustusvoimien ja talouselämän päättäjät. 

Rannikon Puolustaja -lehdessä saatte arvostetun näkyvyyspaikan ja tavoitatte ainutlaatuisen meripuolustuksen lukijakunnan

Ilmoittamalla Rannikon Puolustaja -lehdessä tavoitatte koko meripuolustuksen kentän ja merivoimat, jonka tiedotuskanavana lehti toimii. Rannikon Puolustaja -lehti tarjoaa arvostetun näkyvyyspaikan ja lukijan pitkäkestoisen huomion, sillä oma jäsenlehti on tärkeä informaation lähde ja sen lukemiseen käytetään paljon aikaa, sisältöön huolellisesti syventyen.

Useat eri toimialat hyödyntävät Rannikon Puolustaja -lehteä

Nykyisinä ilmoittajina Rannikon Puolustaja -lehdessä ovat mm. Puolustusvoimien hankintasopimuskumppanit, laivateollisuuden toimijat, satamat, veneiden ja moottoreiden myyjät ja maahantuojat, autoliikkeet, sähköalan tukkukaupat, retkeily- ja ulkoiluvarusteiden myyjät ja maahantuojat, valtion virastot ja laitokset.

Näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa

Luotettavan ja arvostetun näkyvyyden saaminen on helppo toteuttaa. Varaa ilmoitustila Rannikon Puolustaja -lehdestä varauslomakkeella, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla 040 9030 141. Valitse vain koko sekä numerot. Saat varauksen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi, jossa samalla tiedot aineiston toimituksesta aikatauluineen. Tarvittaessa saatte apua myös aineiston suunnitteluun ja valmistukseen aina painovalmiiseen muotoon asti.

Rannikon Puolustaja -lehteä kustantava Rannikkoupseeriyhdistys RUY ry on perustettu itsenäisyyspäivän kynnyksellä 5. joulukuuta vuonna 1933 ja on näin yksi maamme vanhimmista aselajiyhdistyksistä. Yhdistys toimi aktiivisesti jo sotien aikana.

Rannikon Puolustaja -lehden historia

Rannikkoupseeriyhdistyksen julkaisutoiminnan keskeisin tuote on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Rannikon puolustaja -lehti, joka toimii koko meripuolustuksen kentän ja Merivoimien yhteisenä tiedotuskanavana. Lehti on ilmestynyt säännöllisesti jo vuodesta 1957. RP-lehden ovat tilanneet lähes kaikki meripuolustuksen ympäristössä toimivat yhdistykset jäsenistölleen, joten jäsenkunnan lisäksi myös useita muita meri- ja rannikkopuolustusta lähellä olevia yhdistyksiä kuuluu lehden tilaajakuntaan.

Tilaa Rannikon Puolustaja -lehti itsellesi

Halutessasi tilata lehden itsellesi, yksittäistilauksen hinta on 24 euroa/vuosikerta (4 lehteä).

Tilaukset ja osoitteenmuutokset osoitteeseen jarmo.valtimo@rannikonpuolustaja.fi tai tilauslomakkeen kautta.

 

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider