Siirtolapuutarha

Siirtolapuutarha-lehti tavoittaa kotipuutarhurit ja alan opiskelijat

Siirtolapuutarha-lehden lukijakunnassa korostuu siirtola- ja ryhmäpuutarhaviljelijät. Lukijoita ovat myös muut aiheesta kiinnostuneet yksityishenkilöt, puutarha-alan opiskelijat, kirjastojen lehtilukusalien kävijät sekä useat viranomaistahot.

Vuonna 1935 perustetulla Siirtolapuutarha-lehdellä on alusta asti ollut tärkeä rooli sekä tiedotuskanavana että yhteisöllisyyden luojana. 

Useat eri toimialojen markkinoijat hyödyntävät Siirtolapuutarha -lehteä

Ilmoittajina Siirtolapuutarha-lehdessä ovat mm. puutarhamyymälät, rakennustarvikeliikkeet, eri alojen yhdistykset, puutarhakoneiden ja -välineiden myyjät ja maahantuojat, sisustustarvikeliikkeet, lämmitysratkaisujen myyjät, kompostoreiden ja kuivakäymälälöiden sekä aurinkoenergian myyjät, matkatoimistot.

Siirtolapuutarha-lehti

Vuoden ammatti- ja järjestömedia 2020

Siirtolapuutarha, Suomen Siirtolapuutarhaliitto

Tuomariston perustelut: Lehden toimituksella on selkeästi syvä ymmärrys omasta kohdeyleisöstä, sen kehityksestä ja tarpeista. Vuonna 2020 uudistunut lehti on sisällöltään ja taitoltaan lukijoidensa näköinen; se on monipuolisesti ajankohtainen, asiantunteva ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa. Lehden yleisilme on paperia ja käytettyjä kasvivärejä myöten on brändiä tukeva. Tehdyillä muutoksilla on huomioitu uuden, nuoremman lukijakunnan kiinnostus siirtolapuutarhamaailmaan.

Siirtolapuutarha-lehden lukijat ovat monen tuotteen ja palvelun suurkuluttajia

Usein koko kesänsä mökillään viettävinä ja innokkaina palstansa hoitajina siirtolapuutarhurit ovat piha- ja puutarhatuotteiden suurkuluttajia. Sekä hyöty- että koristekasvit ovat tärkeitä – niin siemeninä kuin taimina. Puutarhan menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös hyviä työvälineitä ja ekologista tuholaistorjuntaa. Sato ja sen talteen saaminen ovat siirtolapuutarhureille kunnia-asia. Palstalla olevat mökit halutaan pitää hyvässä kunnossa tai kenties jopa rakentaa uusi, nikkarointi eri muodoissaan on arkipäivää. Palstalla halutaan myös rentoutua ja nauttia olosta kuten millä tahansa kesäasunnolla. Sateisella säällä aikaa vietetään mökissä, joka on antaumuksella sisustettu. Usein mökkiremonteissa rakennetaan terasseja, uusitaan keittiöitä, raivataan tila omalle kuivakäymälälle ja mökin sähkönkulutusta vähennetään aurinkoenergialla. Syksyisin viilenevät ilmat innostavat lämmityslaitteiden hankintaan ja talvisin siirtolapuutarhamökkiläiset kiinnittävät huomiota turvallisuuteen valvontakameroiden ja varashälyttimien avulla. 

Siirtolapuutarhayhdistysten yhteisten alueiden hoitamiseen tarvitaan usein hieman järeämpää kalustoa ja enemmän materiaaleja. Yhteistilojen ja yhteisen infran kunnostamista ja/tai rakentamista tehdään joka vuosi. Siirtolapuutarha-lehti tavoittaa jokaisen yhdistyksen päättäjät.

Kaikilla siirtolapuutarha-alueilla lapsiperheiden osuus on ollut kasvava trendi jo usean vuoden ajan. Siirtolapuutarhapalstat kiinnostavat myös nuoria ja urbaaneja, usein autottomia kaupunkilaissinkkuja ja -pariskuntia, jotka haluavat polkaista mökille pyörällä sen sijaan, että istuisivat tuntikausia meno- ja paluuruuhkissa maantiellä.

Siirtolapuutarha

Siirtolapuutarha-lehti on Aikakauslehtien liiton jäsen.

Tavoita koko kohderyhmä helposti

Halutessasi kertoa tuotteista tai palveluista tälle ostovoimaiselle kohderyhmälle, käy se helpoiten varaamalla ilmoitustila. Lehtimainos on pysäyttävä ja luottamusta herättävä tapa markkinointiin ja painettuun lehteen mahtuu kaikki tarvittava tieto yhteen ilmoitukseen.

Suomen Siirtolapuutarhaliitto ry. on poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka edistää ja kehittää maamme siirtolapuutarhatoimintaa. Vuonna 1930 perustettu liitto toimii tiiviissä yhteistyössä sekä ympäri Suomen olevien jäsenyhdistystensä että Kansainvälisen siirtolapuutarhaliiton kanssa.

Siirtolapuutarhaliitto ry:n sivuilta löydät monipuolista tietoa siirtolapuutarhatoiminnasta, liiton jäsenilleen tarjoamista palveluista sekä ainutlaatuisesta Siirtolapuutarha-lehdestä. Sivujen linkkien kautta voit tutustua kaikkiin jäsenyhdistyksiimme sekä sisarliittoihimme ympäri Euroopan.

Tervetuloa siirtolapuutarhaan!

Siirtolapuutarhat ovat urbaaneja viherkeitaita, jotka tuottavat iloa ja elämyksiä kaikille kaupunkilaisille. Yleensä siirtolapuutarhat ovat puistoaluetta, jonne kuka tahansa voi mennä ihailemaan kukkaloistoa. Palstat ovat kuitenkin viljelijöiden yksityisaluetta, joten niille voi mennä vain kutsusta.

Blogien kautta pääset parhaiten tutustumaan siirtolapuutarhureiden elämään.

Tutustu lähiseutusi siirtolapuutarha-alueisiin.

Tilaa Siirtolapuutarha-lehti

Nyt voit tilata Siirtolapuutarha-lehden myös itsellesi, vaikkei sinulla olisikaan omaa siirtolapuutarhamökkiä, mutta olet kiinnostunut puutarhuroinnista. Tilauksella saat aina uusimman numeron täynnä mielenkiintoista asiaa, suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna 5 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Siirtolapuutarha-lehti tästä!
Siirtolapuutarha-lehti

Tutustu myös muihin tehokkaisiin ammatti- ja jäsenlehtiin.

Yhteystiedot

Tmi Johanna Pelto

johanna@johannapelto.fi

040 9030 141

Linkedin.com/in/johannapelto.fi

\

Y-tunnus 1503202-1

Varaa ilmoitustila
close slider